Mimoni útočí!!!

Jak už bývá zvykem, když se natočí film, který je trhák, nebo prostě nějakým způsobem tak jiný, až ho hodně lidí zbožňuje, se začnou projevovat charakteristiky oblíbených postav i v běžném životě.

Takže, tváře postav se objeví na tričkách, vyrábí se hry s jejich tématikou atd. Ale teď nemluvím o Pokémonech, kteří byli před několika lety takovou hitovkou, že každý musel něco mít s tou malou žlutou potvůrkou jménem Pikachu. I když i v dnešní době nalezneme i dospělý, kteří se s touto postavičkou tak ztotožnili, až je poznáme na první pohled.


Ne, dneska myslím jiná stvoření, která mají s Pikachu společnou jenom barvu. Tak schválně: jsou malí, žlutí a milují banány. Kdo je to?

MIMONI!!!

Malí pomocníci hlavní postavy filmů "Já padouch" a "Já padouch 2". Všichni nosí modré montérky, brýle a milují banány. Jejich akce jsou komické i trošku zlomyslné.

Zde jsou:


I když se to na první pohled nezdá, Mimoni jsou velmi inteligentní bytosti se šikovnými ručičkami. Dokáží se dorozumět s pozemšťany, i když mluví takovou hatmatilkou, která může způsobit i drobná nedorozumění.

Takže tady je základní slovníček, kdyby jste se s nimi někdy setkali:

Teď ale nastává problém, jak je poznáme, když se budou skrývat?
Pokud se někdo chová podobně, jak ukazují následné obrázky, a o těchto jedincích víte, že jsou divní, tak máte docela šanci, že to jsou naši milí Mimoňové.















Pokud se ovšem budou chovat nemile, budou urážet a ubližovat, tak POZOR!!! To nebudou Mimoni, ale jiní mimozemští živočichové, kteří mají, podle chování, zlé úmysly. V tomto případě je lepší zavolat tyto chlapíky, aby se o ně postarali:

Jak už jsem řekla, Mimoni milují banány, takže když budete nějaký jíst a Mimoň bude ve vaší blízkosti, NENAVAZUJTE s ním oční kontakt, jinak budete bez svačinky.
Banán je pro ně božstvem, takže jeho symbol mají všude možně. Milují ho takovým způsobem, že se v našem světě občas neudrží a někam ho umístí:

Tohle je určitě práce Mimoňů :)


Pokud chcete Mimoně chytit, udělejte cestičku z Banánů. Ale přemýšlejte u toho. Mimoni jsou malí, takže až ke stropu určitě nevyskočí.

 
 

Někteří lidé si myslí, že jíst jenom banány je pro naše malé přátele je strava na základě banánů nepraktická a může vést i ke zdravotním problémům. Proto vymysleli a vyšlechtili ovoce, které je mělo oslovit stejně jako banány a přimést jim i jiné vitamíny. Ale evidentně selhali.
 
 
Stejně jako lidé se taky projevují v různých uměleckých oblastech. Nebudu to víc prodlužovat, z jejich činností jsem vyzjistila, že:





Takže podtrženo sečteno jsou to prostě skvělé bytosti, se kterými se člověk nenudí.

Ještě nakonec tu mám pro vás jednu radu do života:



Mimoňi na silnicích jsou velmi nebezpeční řidiči. Pokud uvidíte toto vozidlo, dbejte zvýšené opatrnosti.











0 komentářů: