Měsíční kámen

Jak asi podle vás může vypadat takový měsíční Kámen?
Někdo to vůbec neřeší. Je to prostě šutr jako šutr. Jeden je z Měsíce, druhý třeba z Marsu. Jeden je růžový s žilkami, jiný černý.
Ale, protože je to u nás na Zemi už celkem běžný úkaz. Malý kousek se dá koupit i ve vybraných obchodech s kameny za dnes již slušnou cenu.
Ovšem pro ty, co jej ještě neviděli:

Vypadá jako zamlžené sklo. Jeho barva je v podstatě nepopsatelná, protože z každého úhlu vypadá úplně jinak. Je to opravdu těžko popisovatelný úkaz. Obzvlášť, když to popisuje laik, kterému mineralogie, taky často zvaná "šutrologie" vůbec nejde.
Láme světlo jako křišťál nebo broušené sklo. Ovšem, když na něj svítíte laserovým ukazovátkem, tak se na tento úkaz nevydržíte dlouho dívat. Někoho začnou bolet oči, někoho jiného celá hlava.Tyto účinky se u běžného skla nevyskytují.

Jinak by měl ze sebe vyzařovat pozitivní energii. Také prý přináší štěstí. Tu již dnes potřebuje každý.
Ovšem teď trochu mineralogie (ale jen málo):
Je to odrůda živce a pochází z Měsíce. Tímto mě vědci vážně překvapili. Co, kdyby měsíční kámen pocházel z Neptunu?
Prý má příznivé účinky pro lidi trpící epilepsií, kolikami a nespavostí. Ovšem co to dělá s vlkodlaky se už jaksi nezmiňují.
Takže laiksky řečeno:
Je to pěkný kus kamene z Měsíce, který nosí štěstí, dobře se sním spí a navíc jako "šmuk" vypadá opravdu dobře. Zvlášť , když se nosí na večerní až noční večírky při měsíčku.
Tak proč si ho nekoupit, že?

1 komentářů:

A co kdyby pocházel z jednoho z Neptunových měsíců?